Thursday, 16 August 2012

Korte kapsels winter 2013

Korte kapsels winter 2013

Korte kapsels winter 2013

Korte kapsels winter 2013
In het verleden werd verwacht dat, zodra een vrouw meer dan 50 was, de opties voor kapsels beperkt waren. Zo, moeten ze een soortgelijk aan alle andere vrouwen haar leeftijd, standaard kapsel of de stijl gevleid haar of niet. Voor een vrouw, de juiste haarstijl, een verlaging inhouden die haar gezicht streelt is, past bij haar levensstijl en is gemakkelijk te onderhouden, kan haar het gevoel maken, aantrekkelijk en vol vertrouwen. Daarom kijken hedendaagse vrouwen ouder dan 50 niet langer uit de weg proberen nieuwe kapsels die past bij hun gezicht en maak hen 'jong'. Korte kapsels voor 50 plus vrouwen worden steeds populairder vanwege hun veelzijdigheid en lage onderhoudskosten.

Voor degenen die nooit kort voordat zijn gegaan, misschien dit lijkt een grote beslissing, om te kiezen tussen een botte bob of een scheermes knippen of pluisjes rond de oren en nek met zachte krul kapsels. Maar voordat u op de kapsel laten we besluit een kijkje nemen op enkele voordelen van korte kapsels. Het kan het gemakkelijker om te zorgen voor kortere kapsels, afhankelijk van de cut. Het ziet er slim en professioneel. Het is ideaal voor vrouwen die willen zwemmen of verwen uzelf in de sport. In plaats van te slepen je gezicht naar beneden als lange haren vaak doet, kan een korte kapsel je gezicht lift. Maar misschien, de belangrijkste reden om te overwegen te gaan kort is de impuls die het aan uw vertrouwen geven zal. Immers, heeft het dragen van een kapsel dat is vleiend op je gezicht, geschikt om uw levensstijl, gemakkelijk om te geven voor, alleen om een goed gevoel!

Korte kapsels voor oudere vrouwen


Om te beslissen over de korte kapsels die u het beste zal bevallen, is het belangrijk om rekening te houden met uw gezichtsvorm en de textuur van je haar. Bijvoorbeeld, is een asymmetrische kapsel geschikt voor een vrouw met vierkante kaaklijn en middellange dik haar. De volgende zijn een paar korte kapsels voor oudere vrouwen, die zal u helpen om een besluit.

Bob kapsel


Bob kapsels zijn de klassieke favoriet voor vrouwen met fijn haar. Een bob is spreekt voor zich en zeer vergelijkbaar met een oude 60s kijk, maar met een moderne twist van sleekness. De bob met pony is een kapsel is een aanvulling op vrijwel elk gezicht structuur. Beroemdheden zoals Helen Mirren en Jenny McCarthy staan bekend om hun bob bezuinigingen. In het ideale geval moet het beëindigen op de achterkant van je nek en krullen uit naar je gezicht onder uw oren. Dit kapsel trekt de aandacht af van de nek en als u lichte pony ze gemakkelijk kunnen dekking van de rimpels en een groot voorhoofd. Kleinere functies krijgen verbeterd met kortere bob. Aangezien haarverlies een gemeenschappelijk klagen op deze leeftijd, is als u uw bob gelaagde boven zal het je haar een dikker en vollediger look geven. Lees meer over korte kapsels voor fijn haar.
Pixie kapsel
Als u niet dat een stijlvol uiterlijk, maar een meer trendy en moderne wilt, dan is een uitstekende keuze is de pixie cut. Pixie kapsels zijn vol van stijl en veelzijdigheid. Hoewel de pixie kapsel kan worden aangepast zodat deze overeenkomt met een persoonlijkheid, leeftijd, of textuur, past het beste bij een vrouw met sterke eigenschappen. Ongetwijfeld is een groot vertrouwensniveau vereist voor het trekken van dit kapsel. Een kapsel pixie vestigt de aandacht op het gezicht in plaats van het haar en de kant geveegd pony omvat de rimpels. Pixie bezuinigingen kunnen ook, kijk interessant en edgy. Ze zijn ook gemakkelijk te stijl met minimale producten die nodig zijn voor de zorg van het haar. Het past met name vrouwen met smalle gezichten en mooie nek maar met dun tot medium haar. Invoering van sommige zachte Golf perms op de top en kruingedeelte pieken van de haren en creëert textuur en volume. De meeste vrouwen kiezen voor dit kapsel, want het is gemakkelijk te onderhouden en stijl.

Gelaagd kapsel

Een andere geweldige optie is de gelaagde cut. Het beste ding over gelaagde kapsels is dat ze over het algemeen goed op alle Gezichtsvormen van ronde, ovaal aan hartvormige gezichten uitzien. Ook zijn lagen een gemakkelijke manier om een dramatische of een simplistische verschil aan uw reeds bestaande korte kapsel. Als je haar dun is, bieden lagen de illusie van dikte. Het haar styling aan de voorzijde kan verzachten de gelaatstrekken en gelaagdheid rond de oren kan trekken aandacht af van de slappe nek. Aangezien volume een must is, kan het worden gemaakt met grote rollen of volumizing producten. Lees meer op gelaagde kapsels met pony.

Haar kleur ideeën voor vrouwen boven de 50

Samen met de juiste kapsel spelen haar kleuren ideeën ook een belangrijke rol. Als je haar draaien grijs is, in plaats van het allemaal uit te hakken en vervolgens dompelen je hoofd in een BTW van zwarte kleurstof overwegen gaan een beetje lichter, tenzij u te bleek bent. Haar dat is uiteraard geverfd en te donker kan een persoon aanzienlijk leeftijd. Gevild donker en olijf-gevild vrouw kunnen kiezen uit een verscheidenheid van kleuren, variërend van Bourgondië, bruin of blond enz.

1 comments:

  1. Gave trends, http://www.langhaarkapsels.nl/ kom eens kijken op mijn website waar ik ook haartrends volg.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...